INKOM 2015Hey allemaal! (ENGLISH BELOW)

Op mijn blog is het een poosje stil geweest, maar jeetje, wat heb ik het druk gehad! Van het fotograferen van de INKOM Introductieweek Maastricht ging ik rechtstreeks door naar een fotografiejob in Schijndel, waarna ik ook nog een kamer heb gescoord in Maastricht en nu weer nieuwe plannen voor het komende weekend heb! Druk druk druk dus, maar gelukkig alleen maar met leuke activiteiten.
Deze post richt ik graag aan de INKOM 2015, waar ik als crew-member heb meegelopen. Samen met Nadieh maakte ik deel uit van de Press. Dit hield in dat ik iedere dag op een evenement foto's aan het maken was, en ik samen met Nadieh op andere evenementen in leiding was van de social media. Ontzettend leuk om te doen! Ik gooi een paar van de foto's in deze post, maar de rest is allemaal terug te vinden op de Facebook pagina van de INKOM.


Hey everyone!
It's been a bit quiet on this blog, but damn, I have had no time to breathe the last week! From photographing the INKOM Introduction week in Maastricht to a photography job in another town in the Netherlands.. After that I scored a new student room in Maastricht and the upcoming weekend will be super busy too.. But luckily only with exciting activities!
This post will be dedicated to the INKOM 2015, where I was one of the crew-members. Together with Nadieh I was part of the Press-team. Everyday I was photographing an event, and in charge of the social media on some other events. It was so much fun to do! In this post you will find only a few pictures I took; you can find the others at the INKOM Facebook page!No comments:

© Eline Rewinkel. Powered by Blogger.